Liput

 

Päivitetty 31.08.2017

 

 

 

29.10.2017 klo 16

 

NAAPURIVAARAN HUVIKESKUS

Naapurivaarantie 20B 88610 VUOKATTI

liput ennakko 20€ ovelta 25€

 

Tiedustelut ja myynti: puh. 050 0399678, sirpa.moilanen@kainuu.fi
Lähettämällä viestin tai sähköpostin, postitamme liput /
Huvikeskuksesta tanssien aikana.

 


TEATTERI ESTATE JUHLISTAA SUOMEN ITSENÄISYYDEN
100-VUOTISJUHLAVUOTTA ESITYKSELLÄÄN

Kesällä 2017 Teatteri EState juhlii 100-vuotiasta Suomea kantaesityksellään Rautavaara! Syvälahden tanssilavateatterissa Kangasniemellä nähdään näytelmäkirjailija Arto Niemisen kirjoittama musiikkinäytelmä, joka on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.
Näytelmä kunnioittaa kansallisen ikonimme Tapio Rautavaaran elämää ja ennen kaikkea ikimuistoista musiikkia. Näytelmän ohjauksesta vastaa Tarja Pyhähuhta ja kapellimestarina toimii Sami Ruutiainen. Rautavaaran nimiroolin esittää tangokuningas Marko Maunuksela ja muissa päärooleissa nähdään Aapo Oranen ja Jere Pietarinen.


Esitys valottaa ihaillun kansansuosikin päättäväistä ja määrätietoista matkaa koko kansan "Tapsaksi". Koetaan, kuinka reissumies syntyi, ihaillaan iltamia, soditaan radion välityksellä, paetaan pula-aikaa, voitetaan olympiakultaa ja juhlitaan harjakaisissa se "oma pullo puolessa välissä”. Eletään perhe-elämää ja kiertuehelvettiä, täyttä tähden elämää, joka ei ole täydellinen, mutta täyttävä. Kertomus maustetaan elämän lauluilla, jotka Suomen kansa on omistanut sen sata vuotta, sillä J.A. Tannerin kupleteilla Tapsakin aloitti.


Rautavaaraan yhdistetään esineitä, kuten keihäs ja kitara, mikrofoni ja filmikamera, uittokeksi ja jousi. Mutta mikä tärkeä merkitys oli niinkin arkisella tavaralla kuin polkupyörän pumpulla...? Sekin selviää ensi kesänä näytelmässä RAUTAVAARA.


Kanta-esitys käsikirjoitus: Arto Nieminen, ohjaus: Tarja Pyhähuhta

Tähtivierailija Marko Maunuksela.

 

 

 

 

Liput nyt kätevästi suoraan netistä:

 

Lippujen tiedustelu, myynti ja ennakkovaraukset:
Teatteriosuuskunta Estate puh. 0401395508, 040 0225487 (ma-pe klo 9-17) ja sähköpostiosoitteesta teatteriestate @ teatteriestate.fi 

 

 

Suomen suven nautinnollisimmat  teatterihetket!